Onze Showroom, bestaat uit 5 verschillende ruimten:


Venlo Traprenovatie Showroom.

U bent van harte welkom (op afspraak) in onze traprenovatie showroom, u vindt hier een 20 tal verschillende traprenovatie opstellingen.

Zo kunt u een goed overwogen beslissing maken over wat u nu echt mooi vindt, een trap met witte stootborden, of misschien van RVS, wel of geen nieuwe zijkanten, of uitbreiden met trapverlichting in de zijkanten of onder de treden.

Welke trapleuning past het best bij uw keuze, een trapleuning in het zelfde decor of een RVS trapleuning, en of met geintergreerde LED verlichting. Creeer samen met onze adviseur die unieke trap die het best past in uw interieur. 

    
 
 
 

   Stair Design Studio.

Ons Stair Design Studio bied u de mogelijkheid om zelf met trap stalen uw eigen persoonlijke traprenovatie samen te stellen, deze ruimte bestaat uit een wand met 42 verschillende kleuren CPL overzettreden.

Voor deze wand zijn 6 trappen opgesteld van 3 treden hoog, waar u de treden uit de wand op kunt plaatsen en zo zelf 6 verschillende trappen die het meest overeenkomen met uw persoonlijke smaak naast elkaar kunt opstellen.

 

Venlo Vloerengalerie 

In onze vloeren galerie vindt u diverse merken laminaat vloeren, waaronder de volledige collectie van Youre Floor. Wij hebben een groot aanbod in laminaat vloeren in alle prijs groepen, laminaat vloeren van ongekende kwaliteit voor in de woonkamer, maar ook laminaat vloeren met een goede prijs kwaliteit verhouding voor in uw slaapkamer. Zoekt u een laminaatvloer met het uiterlijk van een parketvloer die bijna niet van echt hout is te onderscheiden, vraag dan naar onze Vintage Design vloeren, Laminaat vloeren met het uiterlijk van parket, maar dan wel onderhoudsvrij.

 


De Houtkamer

Houten vloeren en traprenovatie ruimte waar u alles vindt voor de perfecte vloer en traprenovatie in echt hout, alles uit het zelfde hout gesneden.

Wij leveren eiken vloeren en traprenovatie in maatwerk. Dit wil zeggen niet uit voorraad van een pallet maar precies zoals u dit wenst, bij ons zijn alle eiken producten maatwerk.

De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, Borstelen, trommelen, zuydersee, gestopt, geschuurd, geolied, gelakt, gebeitst, u mag het zeggen.

 
 
U ontvangt altijd een persoonlijk advies op maat bij een bezoek aan onze showroom. Onze adviseur komt uiteraard ook graag vrijblijvend bij u thuis.