RVS trapleuning met LED verlichting.

Deze staat voor een nieuwe manier van het verlichten van binnen en buitenruimtes, stijlvol geintegreerd in een alledaagse toepassing. Voor uw RVS trapleuning, balustrade of buitenhekwerk heeft u de keuze uit meerdere systemen. de Mood bijvoorbeeld is het meest geavanceerde systeem, met als basisvariant de MonoColour en het uitgebreidere MultiColour systeem.

Het strak vormgegeven RVS verhult de innovatieve oplossingen die Mood zo functioneel maakt. Het optionele sensorsysteem zorgt er voor dat licht alleen hoeft te branden wanneer het nodig is. Zoeken naar lichtschakelaars wordt dus overbodig. Via de bediening in de leuning of balustrade kan het uitgebreide kleurenprogramma ingesteld worden: ga voor gewoon wit, warm geel of fris groen en schakel naar felblauw of mysterieus rood. In de zogenaamde Mood stand volgt een spectaculair doorlopend kleurenspel. Of dim de verlichting voor optimale sferen. En kiest u voor de onzichtbaar ingebouwde accu, dan is uw RVS trap leuning of balustrade ‘plug and play’ te plaatsen. Klik hier voor onze verschillende mogelijkheden in LED systemen trapleuning.
                


 

RVS trapleuningen van de hoogste standaard.

Bent u op zoek naar de mooiste RVS trapleuningen van de hoogste kwaliteit? Venlo Trapleuningen werkt enkel met Duitse top kwaliteit RVS producten voor jarenlang veilig genieten van een mooie trapleuning.

Deze is te verkrijgen in een buis dikte van 42,2 mm in geborsteld RVS 316, dat betekend echt RVS is zoals RVS bedoeld is. U kunt deze RVS leuning buis combineren met verschillende RVS leuninghouders en afwerken met een 3 tal verschillende einddoppen, zo kunt u uw eigen trapleuning samenstellen. Uiteraard wordt deze trapleuning door een vakbekwame monteur geinstalleerd, maatwerk zoals u dat van ons kunt verwachten.                                              

Maatwerk trapleuningen van massief hout. 

Onze oplossingen zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject, van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie. Vakmanschap in houtbewerkingen kwaliteit in service vormt de basis van ons bedrijf.

Om dit te kunnen garanderen heeft onze adviseur een aantal gesprekken met u, eerst in onze showroom en vervolgens ook bij u thuis, om de situatie te bekijken, op te meten en de praktische mogelijkheden te bespreken.

Meer info over:  Houten trapleuningen  -  RVS balustrade  -  Maatwerk RVS                                                                                                       


   
                      
   Massief houten trapleuningen                          BALUSTRADE                                     RVS MODELLEN                trapleuning Bedrijven en instellingen