Venlo Vloeren,  Maak uw wensen kenbaar dan maken wij uw vloer !                                                               cbw ZWART_1.jpg        

Venlo Vloeren,  

Venlo Vloeren beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houten vloeren, in diverse maten en afwerkingen. Elke vloer wordt op maat afgewerkt op uw persoonlijke smaak en voegt karakter toe aan elk interieur. Zowel voor prive als voor de projectmarkt. Samen zorgen wij ervoor dat uw vloer mooi blijft door de speciaal ontworpen onderhoud producten die uw vloer generaties lang onderhouden.

U vind een zeer compleet aanbod parket vloeren in onze showroom. 

Wij leveren een compleet aanbod Massief eiken vloeren, en Multi eiken vloeren. Deze worden compleet op uw persoonlijke wensen samengesteld, met of zonder V-groef, Rustiek of select eiken met of zonder noesten, bruin of zwart gestopt, geschaafd, gescheurd, getrommeld, geborsteld of ons nieuwe oppervlak ''fijnbezaagd'', afgewerkt met een full solid hardwax olie of een onderhoud vrije lak.

 

   Gestaag groeit de boom, jaar naar jaar schuift
  een nieuwe schil onder de schors, laag na laag
    verstevigt de stam zijn grip op de grond.

 
 

Ontdek de ambacht van uw parket 

Onze Farm en Country collecties worden met de grootste zorg en aandacht geproduceerd. De uitgesproken barsten en knopen, het geschraapte en geborstelde oppervlakÖ Elke plank wordt vanaf de voorbereiding tot het oliŽn, handmatig behandeld en dat laten we u graag zien. Neem een kijkje achter de schermen en sta versteld van de ambachtelijke wijze waarop deze authentiekeparketvloeren worden gemaakt. 

                                   Parket ambacht 
 
 


     


     Laminaat vloeren niet van echt te onderscheiden.  

Wanneer u voor de eigenschappen van een laminaat vloer kiest maar deze zoekt met een van niet echt hout te onderscheiden oppervlak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een fraaie collectie vloeren in onze showroom die ons laten denken een echte houten vloer te zien, een vloer die ons voor de gek houd.

Ook vindt u in onze vloerengalerie de gehele collectie Your Floor vloeren. En Laminaat vloeren in elke prijsgroep, vakkundig gelegd door onze vakmensen. Ook bieden wij de mogelijkheid uw trap te renoveren en vloer met het zelfde decor, dit geeft rust in uw interieur, en u geeft zo alles uit hand aan één bedrijf.

NIEUW EN SPECIAAL VOOR U!


Gratis stalen van de Venlo Vloeren bij u thuis bezorgd!
U wilt uw vloer "in hét echt" zien en voelen?
U kiest liever niet op het scherm,maar gewoon thuis in uw huiskamer, Terecht. Daarom is er de Lamett Dream Box van Venlo Vloeren.


Bestel hier uw gratis vloer stalen!
  
             

Met de Lamett Dream Box van Venlo Vloeren haalt u letterlijk een stukje van uw droom in huis.