Venlo Renovatie & Design,   Het grootste assortiment van Nederland en schitterende Showroom !          cbw ZWART_1.jpg


Wij maken van uw trap een echte Eyecatcher, 

                 Uniek is onze specialiteit

De specialist op het gebied van:     


                 

 


Venlo traprenovatie heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van trappen. Uw bestaande trap is de basis waar over heen wij die nieuwe trap (de traprenovatie) plaatsen. De trap wordt voorzien van een overzettreden, gemaakt van speciaal ontwikkelde systemen. Deze voorzien zijn van een anti slip toplaag en praktisch onverslijtbaar zijn, zodat uw trap weer jarenlang mee kan. De trappen die wij renoveren worden geluiddempend verlijmd en zijn veilig en eenvoudig te onderhouden. Om deze nog veiliger te maken zijn er verschillende mogelijkheden om de trap te voorzien van verlichting.

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. U kunt er zelfs voor kiezen de hele overloop, compleet met de zijkanten van de trap, in dezelfde stijl op te knappen. Een trap renoveren duurt meestal één of twee dagen en u ontvangt tien jaar schriftelijke garantie.

 

Wij zijn CBW-Erkend maar u hoeft bij ons geen aanbetaling te doen! 


                                                           
 
 

Vrijblijvende offerte op maat.

 

Wij geven u professioneel advies op maat en bieden u het grootste assortiment van Nederland maak een afspraak bij ons in de showroom, of laat vrijblijvend een van onze adviseurs bij u thuis een offerte op maat maken.


            
 
 
 
 
 

 
 
 Afbeelding invoegen
 

Volg ons en bekijk meer foto's via: 

              
          

 
BEL: 0900 200 2040 (Lokaal tarief).           
 
 

 


                                                   Afbeelding invoegen
 
Bij ons staat u op kwaliteit.